Van bad naar inloopdouche in 1 dag

Comfortabel douchen zonder hoge opstap, dat is wel zo prettig. Onze monteurs vervangen uw bad eenvoudig in één dag voor een comfortabele inloopdouche. In deze ruime douche heeft u alle ruimte om u te bewegen en te wassen. Dit alles doen we zonder een wekenlange verbouwing. Ga ook van bad naar douche in 1 dag. Onze monteurs halen uw bad eruit en plaatsen hier dezelfde dag nog een comfortdouche voor terug.

Welke inloopdouche past bij uw badkamer?

De inloopdouches in onze collectie zijn volledig op maat te maken en in de stijl van uw badkamer. Onze adviseurs helpen u graag bij de keuzes voor uw badkamer. Bel 0800 0200 962 voor een vrijblijvende afspraak.

Budgetline_Thumbnail

Budget line inloopdouche

Onze Budget Line inloopdouche biedt de basis die u nodig heeft voor een veiligere badkamer. Deze comfortdouche is leverbaar in verschillende maten en is zeer vriendelijk geprijsd. U kunt deze douche uitbreiden met verschillende accessoires.

Paneelkleuren: wit

Paneelhoogte: 90 cm

Douchebak: 80x160 cm, 80x170 cm, 80x180 cm, 90x120 cm of 90x140 cm.

natureline_thumbnail

Nature line inloopdouche

Welke ontwerp badkamer u ook heeft, de Nature Line past bij vrijwel ieder design. De wandpanelen van deze douche zijn verkrijgbaar in diverse matte en hoogglans kleuren. Onze adviseurs helpen u graag met een inloopdouche op maat.

Paneelkleuren: wit, pergemon, antraciet, muisgrijs, creme, cappuccino

Paneelhoogte: Op maat

Douchebak: Op maat

Premiumline_thumbnail

Premium line inloopdouche

Onze Premium Line inloopdouche is één van onze bestsellers. Je vindt hier al het gemak wat je nodig hebt. Deze douches zijn verkrijgbaar in verschillende opstellingen, hierdoor past deze in iedere badkamer. De glazen panelen zijn voorzien van een speciale anti-kalk coating.

Paneelkleuren: wit en pergamon

Paneelhoogte: op maat

Douchebak: op maat

luxury_thumbnail

Luxury line inloopdouche

In een luxe badkamer is de Luxery Line Inloopdouche helemaal op zijn plek. Deze luxe afgewerkte douche biedt de optimale vrijheid om te bewegen. Deze prachtige inloopdouche is afgewerkt met zeer sterke wandpanelen. Deze kunnen voorzien worden van verschillende kleuren en stijlvolle patronen.

Paneelkleuren: wit, pergamon en met diverse patronen

Paneelhoogte: op maat

Douchebak: op maat

Ontdek de mogelijkheden in uw gratis brochure

Vul het aanvraagformulier in en ontdek al onze veilige inloopdouches in onze gratis brochure.