Bel ons gratis: 0800 0200 962 Gratis brochure Thuisadvies Showroom bezoeken

Premium Line comfort douche

Duizenden mensen gingen u voor door te kiezen voor onze Premium line comfortdouche.

Bekijk nu

Luxury Line comfort douche

De stijlvolle wandpanelen van de Luxury Line comfort douche geven een luxe uitstraling aan uw badkamer.

Bekijk nu

Luxury Line +

De Luxury line plus comfortdouche biedt u een combinatie van kwaliteit, veiligheid en gemak.

Bekijk nu

Brochure

Op werkdagen besteld, morgen gratis in huis.

Thuisadvies

Vraag het onze sanitair specialist.

Binnen 1 dag een veilige douche op maat?

Maak kennis met uw droombadkamer op maat. En dat alles zonder ingrijpende verbouwing.

Download onze Brochure

Onze Brochure digitaal ontvangen? Vraag deze nu aan voor nog meer badkamer inspiratie.

Aantal medewerkers

Opgericht in

.7

Klantcijfer uitstekend

Comfort douches geplaatst

Bekijk de video

Toekomstbestendig zonder ingrijpende verbouwing

Wilt u graag een comfortabele en veilige douche binnen 1 dag
Wij willen u graag kennis laten maken met uw droombadkamer op maat. 

Argu

Toekomstbestendige douche in 1 dag in 5 stappen

Geen langdurige of ingrijpende verbouwing. Een badkameraanpassing verzorgen wij vrijwel binnen één dag. Veilig en comfortabel.

Brochure aanvragen

01
Brochure aanvragen

01 / Brochure aanvragen

Ontvang uw gratis brochure en ontdek de mogelijkheden.

Adviesgesprek

02
Adviesgesprek

02 / Adviesgesprek

We bespreken uw wensen tijdens een persoonlijk adviesgesprek.

3D Ontwerp

03
3D Ontwerp

03 / Digitaal ontwerp

Uw nieuwe badkamer in één overzicht op basis van uw wensen.

Vakkundige montage

04
Vakkundige montage

04 / Vakkundige montage

Onze monteurs plaatsen uw veilige comfortdouche binnen 1 dag.

Zwaluw Comfort

05
Zwaluw Comfort

05 / Uw Zwaluw comfortdouche

Elke dag genieten en met een goed gevoel onder de douche.

DOUCHE BINNEN 1 DAG

Waarom kiest u voor een douche binnen 1 dag? Veel senioren zijn dagelijks bezig met de vraag; Waar ga ik oud worden? “Op welke plaats ga ik mij het meest veilig en comfortabel voelen?” Ook onder de 65 jaar, denken meer en meer mensen bewust over het leven in de toekomst. Een groot deel van deze groep ervoor kiest om verder te blijven wonen in een vertrouwde omgeving. En voor deze groep, die op zoek is naar comfort en veiligheid, heeft Zwaluw Comfortsanitair een prachtig product ontwikkeld: De Premium douche binnen 1 dag.

De keuze om te blijven wonen in uw veilige en vertrouwde omgeving levert belangrijke vragen op, zoals; is mijn huis veilig genoeg? Een badkamer levert vaak zonder dat u het merkt veel gevaren op en biedt niet het comfort dat u wenst.

WAAROM HEBBEN WE HEBBEN EEN DOUCHE BINNEN 1 DAG, DIE AAN ALLE VEILIGHEIDSNORMEN VOLDOET ONTWIKKELD?

Naast het comfort van onze Premium douche binnen 1 dag is goed nagedacht over de veiligheid. Veel ongelukken in huis gebeuren in de badkamer. Vooral voor ouderen kan de badkamer gevaarlijk zijn. Onderzoek heeft aangetoond dat gemiddeld 3.000 ouderen per jaar naar de eerste hulp moeten voor een behandeling als gevolg van ongevallen die zich hebben voorgedaan in de badkamer. Dit risico kan worden weggenomen door onze complete oplossing op maat, de douche binnen 1 dag. Deze douche heeft niet alleen een mooi design, maar binnen dit concept wordt ook aandacht besteed aan uw veiligheid. Er zijn een aantal risico’s in de badkamer aan te wijzen. Denk onder andere gladde oppervlakken en weinig houvast. Maar een te hoge opstap en te warm water kunnen ook risico’s opleveren. Wij doen er dan ook alles aan om de veiligheid te maximaliseren in uw badkamer. Hiervoor hebben we een aantal maatregelen getroffen.

WAARAAN DIENT EEN DOUCHE BINNEN 1 DAG TE VOLDOEN?

  • De douche binnen 1 dag heeft een lage instaphoogte van slechts 3 cm (indien technisch mogelijk);
  • De douchebak is voorzien van een anti-slip profiel, waardoor de kans op uitglijden sterk vermindert;
  • Een vlakke comfort douchebak, dus je hebt geen obstakels in de badkamer en geen hoge toetredingsdrempels meer;
  • U kunt ook kiezen voor een opvouwbare comfortstoel en muurbeugels, die volgens uw wensen en ons advies kunnen worden geplaatst op elke positie in de douche binnen 1 dag;
  • De wanden van de douche binnen 1 dag zijn waterdicht afgesloten, dus het water kan niet op de badkamervloer terecht komen;
  • Al onze Premium douchevarianten worden standaard geleverd met een gebruiksvriendelijke thermostaatkraan;
  • Veiligheidsglas met een minimale dikte van 8 mm welke is uitgerust met anti-kalk coating.

DOUCHE BINNEN 1 DAG, DE OPLOSSING.

Thuis voelt u zich natuurlijk veilig en comfortabel. Het geeft ook een comfortabel gevoel als u weet welke mogelijkheden er zijn om thuis veilig te kunnen douchen. Helaas zien we in te veel gevallen onveilige situaties in huizen wanneer wij een advies op maat uitbrengen. Zwaluw Comfortsanitair biedt een oplossing in de vorm van de douche binnen 1 dag binnen een dag. Wij zorgen voor alles. Dankzij Zwaluw Comfortsanitair kunt u binnen één dag veilig douchen. Op een gegeven moment kan het zijn dat uw huidige badkamer niet voldoet aan uw behoefte aan veiligheid. U wilt een veilige badkamer, maar op dit moment ontbreken het comfort en de veiligheid die u wenst. Een hoge badrand, een gladde vloer en te warm water zijn enkele voorbeelden die gevaarlijke situaties kunnen veroorzaken. En het is begrijpelijk dat u zich veilig wilt verplaatsen in uw badkamer en een douche kunt nemen. Het gewenste comfort en de veiligheid dienen gewaarborgd te zijn bij uw keuze om thuis te blijven wonen. De adviseur van Zwaluw Comfortsanitair heeft de nodige kennis om u de juiste oplossing te kunnen adviseren om uw huidige badkamer weer veilig te kunnen maken. Binnen een dag wordt de huidige onveilige badkamer gerenoveerd tot een comfortabele en veilige ruimte in het huis waar u ook in de toekomst veilig terecht kunt. We kennen de gevaren en zijn tevreden wanneer wij u hierover kunnen adviseren. Wij zullen ervoor zorgen dat u veilig kunt douchen in onze comfort douche.

ONTWERP VAN DE PREMIUM DOUCHE BINNEN 1 DAG.

Nu is het veilig en comfortabel douchen niet het enige doel van een douche binnen 1 dag. Naast het veilig en comfortabel douchen willen wij ervoor zorgen dat uw badkamer er goed uit ziet. Met deze gedachte in het achterhoofd, hebben we onze eigen comfort douche ontworpen, welke wij zelf produceren. Ons doel is om u van het nodige comfort te voorzien. Een douche met een strakke en moderne uitstraling. Onze slogan is niet voor niets: veiligheid en design op één lijn!

Heeft u vragen of wenst u een afspraak te maken, bel dan gratis gerust 0800 0200 962.

Luxury Line douche binnen 1 dag

Design en veiligheid op 1 lijn.

Douchevloeren met lage instap en antislip structuur.

De vlakke douchevloer is voorzien van een gepatenteerde antislip structuur en kent een zeer lage instap van enkel centimeters. Bijna elke kleur is mogelijk.

Glaswanden van veiligheidsglas met anti-kalk coating.

Onze glaswanden zijn altijd voorzien van veiligheidsglas en variëren per opstelling van 6mm tot 10mm dik. Van cabines tot schuifwanden, van chroom tot matzwart en van standaard tot maatwerk glas.

Van Cooltouch® technologie tot regendouche

Zwaluw Comfortsanitair werkt met toonaangevende merken zoals Grohe. De buitenkant van de thermostaatkraan wordt nooit te heet om vast te pakken dankzij de 100% Cooltouch® technologie. Een luxe regendouche in het chroom? In matzwart? Alles is mogelijk bij Zwaluw Comfortsanitair.

Een comfortzitje of een wandbeugels.

Voor de nodige extra ondersteuning plaatsen wij op elke gewenste positie comfortbeugels of bijvoorbeeld een opklapbaar comfortzitje.

Onderhoudsarm en altijd gericht op gebruiksvriendelijkheid en uw veiligheid.

Onze wandpanelen zijn 100% watervast, vochtbestendig en ongevoelig voor schimmels. Bovendien zijn de Zwaluw wandpanelen onderhoudsvriendelijk dankzij de gladde PU toplaag.

De glaswanden zijn meestal voorzien van een anti-kalk coating, zodat kalk zich niet makkelijk kan hechten én druppels gemakkelijker van het glas glijden. Zeer onderhoudsarm en altijd gericht op gebruiksvriendelijkheid en uw veiligheid.

Een scala aan kleuren en structuren voor ieder gewenste sfeer.

De stijlvolle wandpanelen van de Luxury Line geven een luxe uitstraling aan uw badkamer. Door de unieke combinatie van kunststof, een hoogwaardige toplaag en de tand- en groefmontage zijn de wandpanelen van onze Luxury Line 100% watervast, vochtbestendig en ongevoelig voor schimmels. Bovendien zijn de wandpanelen onderhoudsvriendelijk dankzij de gladde PU toplaag. Dankzij het brede scala aan kleuren en structuren kan iedere gewenste sfeer in uw badkamer gecreëerd worden.

marker
Zonder ingrijpende verbouwing

Binnen 1 dag veilig douchen

Een veilige en stijlvolle badkamer met Zwaluw Comfortsanitair.

Genieten van een verfrissende douche en een luxueuze uitstraling? De Luxury Line douche binnen 1 dag is een combinatie van kwaliteit, veiligheid, gemakkelijk onderhoud, comfortabel douchen en een luxe afwerking.

Eigen team vakkundige installateurs.

Het ervaren montageteam van Zwaluw staat voor u klaar.

Ruim 15.000+ douches geplaatst

Ruim 15.000 klanten nemen dagelijks een frisse douche.

Volledig geproduceerd in Nederland.

Een kwaliteitsproduct van Nederlandse bodem.