Badkamer renovatie in 1 dag

Verklein de kans op ongelukken met een badkamer renovatie in 1 dag. Veilig Douchen kan vrijwel alle badkamers verbouwen naar een veilige badkamer, zonder te breken. Hiervoor plaatsen we een inloopdouche of instapbad op maat van uw oude bad of douche-opstelling.

Stap weer vol zelfvertrouwen onder de douche of in bad. In een badkamer zonder hoge badranden, gladde douchebak en met extra muurbeugels heeft u een kleinere kans op ongelukken. Veilig Douchen kan vrijwel iedere badkamer in 1 dag verbouwen naar een levensloopbestendige senioren badkamer.

Snelle badkamer renovatie in 5 stappen

Wilt u uw badkamer laten renoveren? Volg dan de onderstaande 5 stappen naar een vernieuwde badkamer. De meest gebruikelijke badkamer renovaties voeren wij binnen een dag uit.

1. Uw gratis brochure aanvragen

Ontdek de mogelijkheden en prijzen van veilige badkamers. Vraag hiervoor gratis onze uitgebreide brochure aan. In deze brochure vindt u ook enkele voorbeelden van badkamers en hulpmiddelen die wij voor kunnen plaatsen.

2. Een persoonlijk advies bij u thuis of in onze showroom

Onze adviseur neemt al uw wensen en de mogelijkheden met u door. Hierbij bieden zij een oplossing op maat. Vraag hiervoor vrijblijvend een adviesgesprek aan of kom langs in onze showroom.

3. Ontwerp en offerte op maat

De adviseur maakt op basis van uw wenselijke woonsituatie een schets of 3D-ontwerp van een oplossing die in uw woning past. Hierbij ontvangt u ook direct een offerte van deze maatwerk oplossing.

4. Inmeten van uw nieuwe bad of douche

Zodra u akkoord heeft gegeven op de badkamer aanpassingen, zal onze monteur het bad of de douche bij u inmeten. Onze productielijn maakt vervolgens de producten op maat voor uw badkamer.

5. Renovatie van uw badkamer

Het huidige bad of de bestaande douche-opstelling wordt door onze monteur verwijderd. Hierna wordt de comfortdouche of het instapbad geplaatst en worden eventuele accessoires ook bevestigd. Al het afval voeren wij direct voor u af, hier heeft u geen omkijken naar.

Vraag nu gratis uw brochure aan

Vul bij onderstaand formulier uw gegevens in en vraag uw brochure aan.