• 8/10
  • |
  • 704 reviews

Van douche naar inloopdouche in 1 dag

Lekker even al uw spieren ontspannen in uw veilige inloopdouche, wat is er nu lekkerder na een lange dag? Laat uw douche ook in 1 dag vervangen voor een comfortabele, ruime inloopdouche met antislipvloer. Veilig Douchen heeft al meer dan 15.000 veilige douches geplaatst.

Onze monteurs verwijderen in één dag uw bestaande douche en/of douchcabine. Hierbij maken zij direct ruimte voor een nieuwe inloopdouche, welke zij dezelfde dag plaatsen. Een dagenlange verbouwing is niet nodig, in één dag zijn we klaar! U kunt direct comfortabel douchen. Vraag vandaag nog de gratis brochure aan.

Inloopdouche met alle gemakken die u wenst

De comfort inloopdouche heeft een zeer lage opstap en een douchebak met een prettig antislip profiel. De kans op uitglijden is hierdoor kleiner. Met de stevige douchebeugels aan de wand heeft u ook een extra handvat, waardoor u stabieler rechtop staat. Door de extra stabiliteit kunt u langer veilig zelfstandig douchen.

Bij Veilig Douchen kunt u kiezen voor een comfortabel douchezitje. Op dit douchestoeltje kunt u zittend douchen. Wilt u opstaan, dan bieden douchegrepen extra gemak bij het opstaan. Weet u al welke gemakken u allemaal in uw badkamer wenst? Bekijk de brochure en ontdek de mogelijkheden.

Inloopdouches op maat voor uw badkamer

De collectie inloopdouches van Veilig Douchen zijn volledig op maat te maken voor uw badkamer. Hierdoor kunnen wij u altijd een perfect passende oplossing bieden. Maak een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Budget line inloopdouche

Onze Budget line bieden de goedkoopste oplossing voor een veilige badkamer. Deze witte inloopdouches zijn verkrijgbaar in verschillende standaard maten en met diverse accessoires voor extra stabiliteit.

Paneelkleuren: wit

Paneelhoogte: 90 cm

Douchebak: 80x160 cm, 80x170 cm, 80x180 cm, 90x120 cm of 90x140 cm.

Nature line inloopdouche

De Nature line is verkrijgbaar als inloopdouche en als douchecabine. Deze douches zijn hierdoor geschikt voor grote en kleine badkamers. De douchewanden zijn voorzien van een mat of hoogglans kleur, passend bij uw badkamerontwerp.

Paneelkleuren: wit, pergemon, antraciet, muisgrijs, creme,cappuccino

Paneelhoogte: Op maat

Douchebak: Op maat

Premium line inloopdouche

Onze Premium line douche is één van onze meest gekozen opties. De douche collectie is ook verkrijgbaar in verschillende opstelling, zowel als dichte douche en als inloopdouche met spatscherm. Hierdoor maken we deze douche volledig op maat voor de plek van uw huidige douche of bad.

Paneelkleuren: wit en pergamon

Paneelhoogte: op maat

Douchebak: op maat

Luxury line inloopdouche

Wilt u het optimale gevoel van luxe, beweegruimte en veiligheid. Dan is de mooi afgewerkte Luxery Line inloopdouche echt iets voor uw badkamer. De hoogwaardige wandpanelen zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen en worden op maat gemaakt voor uw badkamer. Ervaar de luxe!

Paneelkleuren: wit, pergamon en met diverse patronen

Paneelhoogte: op maat

Douchebak: op maat

Ontdek de mogelijkheden in de gratis brochure

Vul onderstaand formulier in voor de gratis brochure en ontdek ons complete assortiment aan inloopdouches en hulpmiddelen.

Ontvang de volgende werkdag een uitgebreid overzicht van ons assortiment en de mogelijkheden hiervan.

Uw gegevens worden veilig opgeslagen en zullen niet gedeeld worden met derden.

Veilige inloopdouche zonder ingrijpende verbouwing

Voor het plaatsen van de inloopdouche is slechts een kleine verbouwing nodig. Deze kunnen onze monteurs vrijwel altijd binnen 1 dag afronden. Deze aanpassingen verlopen volgens onderstaande stappen.

1. Badkamer voorbereiden

Onze monteur plaatst beschermende middelen bij u op de grond, hiermee beschermen we de bestaande badkamertegels. Vervolgens sluiten we het water en de elektriciteit van de badkamer af.

2. Bestaande douche verwijderen

De monteurs verwijderen voorzichtig de huidige douche elementen en maakt hierbij ruimte voor de nieuwe douchewanden en de douchebak. Het afval voeren we hierbij direct voor u af, zodat u hier geen omkijken naar heeft.

3. Plaatsen van de inloopdouche

De nieuwe douche kan nu geplaatst worden. Hiervoor plaatsen we eerst de antislip douchebak, waarna de wandpanelen op hun plek worden bevestigd. Ten slotte worden de douchewand, kraan en de gekozen accessoires op hun plek vast gemaakt.

4. Oplevering van uw badkamer

Als de badkamer helemaal klaar is, dan ruimen we deze ook voor u op. U hierdoor niets te doen, behalve het eindresultaat te bekijken. Uw badkamer is klaar!

Eerder geplaatste inloopdouches

Onze monteurs hebben al ruim 10.000 badkamers mogen aanpassen. Bekijk hieronder enkele voorbeelden van deze badkamers. Wilt u ook een inloopdouche laten plaatsen? Ontvang de gratis brochure of vraag direct een advies gesprek aan.

onze klanten

Mijn man heeft al gereageerd, maar ik wil nog eens melden dat het echt een super oplossing is geweest en zo mooi! Super bedrijf met goede en aardige vaklui!

Annie BlomZoetermeer

Echt een aanrader ! Genieten er nu elke dag van. Snel,netjes en maatwerk met mogelijkheden voor persoonlijke wensen.

petra leenhoutsalblasserdam

Alles werd uit en te na doorgenomen. Het geheel van inmeten tot uitvoeren en de prijs kwaliteit verhouding is voor ons een reden om dit aan iedereen te laten weten!

Arie BlomZoetermeer