• 8/10
 • |
 • 704 reviews

Welke oplossing zoekt u?

Premium Line Luxury Line Luxury Line Plus Totaalrenovatie
 

Ontvang de volgende werkdag een uitgebreid overzicht van ons assortiment en de mogelijkheden hiervan.

Uw gegevens worden veilig opgeslagen en zullen niet gedeeld worden met derden.

Comfort Douche

Waarom kiest u voor een comfort douche? Veel senioren zijn dagelijks bezig met de vraag; Waar ga ik oud worden? “Op welke plaats ga ik mij het meest veilig en comfortabel voelen?” Ook onder de 65 jaar, denken meer en meer mensen bewust over het leven in de toekomst. Een groot deel van deze groep ervoor kiest om verder te blijven wonen in een vertrouwde omgeving. En voor deze groep, die op zoek is naar comfort en veiligheid, heeft Zwaluw Comfortsanitair een prachtig product ontwikkeld: De Premium Comfort douche.

De keuze om te blijven wonen in uw veilige en vertrouwde omgeving levert belangrijke vragen op, zoals; is mijn huis veilig genoeg? Een badkamer levert vaak zonder dat u het merkt veel gevaren op en biedt niet het comfort dat u wenst.

Waarom hebben we hebben een comfort douche, die aan alle veiligheidsnormen voldoet ontwikkeld?

Naast het comfort van onze Premium comfort douche is goed nagedacht over de veiligheid. Veel ongelukken in huis gebeuren in de badkamer. Vooral voor ouderen kan de badkamer gevaarlijk zijn. Onderzoek heeft aangetoond dat gemiddeld 3.000 ouderen per jaar naar de eerste hulp moeten voor een behandeling als gevolg van ongevallen die zich hebben voorgedaan in de badkamer. Dit risico kan worden weggenomen door onze complete oplossing op maat, de comfort douche. De comfort douche heeft niet alleen een mooi design, maar binnen dit concept wordt ook aandacht besteed aan uw veiligheid. Er zijn een aantal risico’s in de badkamer aan te wijzen. Denk onder andere gladde oppervlakken en weinig houvast. Maar een te hoge opstap en te warm water kunnen ook risico’s opleveren. Wij doen er dan ook alles aan om de veiligheid te maximaliseren in uw badkamer. Hiervoor hebben we een aantal maatregelen getroffen.

Waaraan dient een comfort douche te voldoen?

>
 • De comfort douche heeft een lage instaphoogte van slechts 3 cm;
 • De comfort douchebak is voorzien van een anti-slip profiel, waardoor de kans op uitglijden sterk vermindert;
 • Een vlakke comfort douchebak, dus je hebt geen obstakels in de badkamer en geen hoge toetredingsdrempels meer;
 • U kunt ook kiezen voor een opvouwbare comfortstoel en muurbeugels, die volgens uw wensen en ons advies kunnen worden geplaatst op elke positie in de comfort douche;
 • De wanden van de comfort douche zijn waterdicht afgesloten, dus het water kan niet op de badkamervloer terecht komen;
 • Al onze Premium comfort douchevarianten worden standaard geleverd met een gebruiksvriendelijke thermostaatkraan;
 • Veiligheidsglas met een minimale dikte van 8 mm welke is uitgerust met anti-kalk coating.

Comfort douche, de oplossing binnen een dag.

Thuis voelt u zich natuurlijk veilig en comfortabel. Het geeft ook een comfortabel gevoel als u weet welke mogelijkheden er zijn om thuis veilig te kunnen douchen. Helaas zien we in te veel gevallen onveilige situaties in huizen wanneer wij een advies op maat uitbrengen. Zwaluw Comfortsanitair biedt een oplossing in de vorm van de comfort douche binnen een dag. Wij zorgen voor alles. Dankzij Zwaluw Comfortsanitair kunt u binnen één dag veilig douchen. Op een gegeven moment kan het zijn dat uw huidige badkamer niet voldoet aan uw behoefte aan veiligheid. U wilt een veilige badkamer, maar op dit moment ontbreken het comfort en de veiligheid die u wenst. Een hoge badrand, een gladde vloer en te warm water zijn enkele voorbeelden die gevaarlijke situaties kunnen veroorzaken. En het is begrijpelijk dat u zich veilig wilt verplaatsen in uw badkamer en een douche kunt nemen. Het gewenste comfort en de veiligheid dienen gewaarborgd te zijn bij uw keuze om thuis te blijven wonen. De adviseur van Zwaluw Comfortsanitair heeft de nodige kennis om u de juiste oplossing te kunnen adviseren om uw huidige badkamer weer veilig te kunnen maken. Binnen een dag wordt de huidige onveilige badkamer gerenoveerd tot een comfortabele en veilige ruimte in het huis waar u ook in de toekomst veilig terecht kunt. We kennen de gevaren en zijn tevreden wanneer wij u hierover kunnen adviseren. Wij zullen ervoor zorgen dat u veilig kunt douchen in onze comfort douche.

Ontwerp van de Premium Comfort douche.

Nu is het veilig en comfortabel douchen niet het enige doel van een comfort douche. Naast het veilig en comfortabel douchen willen wij ervoor zorgen dat uw badkamer er goed uit ziet. Met deze gedachte in het achterhoofd, hebben we onze eigen comfort douche ontworpen, welke wij zelf produceren. Ons doel is om u van het nodige comfort te voorzien. Een douche met een strakke en moderne uitstraling. Onze slogan is niet voor niets: veiligheid en design op één lijn!

Heeft u vragen of wenst u een afspraak te maken, bel dan gratis gerust 0800 0200 962.


 • Gegarandeerde hoge kwaliteit

 • Ruim 15.000 veilige douches geplaatst

 • Volledig geproduceerd in Nederland

 • Op maat binnen 1 dag

onze klanten

Mijn man heeft al gereageerd, maar ik wil nog eens melden dat het echt een super oplossing is geweest en zo mooi! Super bedrijf met goede en aardige vaklui!

Annie BlomZoetermeer

Echt een aanrader ! Genieten er nu elke dag van. Snel,netjes en maatwerk met mogelijkheden voor persoonlijke wensen.

petra leenhoutsalblasserdam

Alles werd uit en te na doorgenomen. Het geheel van inmeten tot uitvoeren en de prijs kwaliteit verhouding is voor ons een reden om dit aan iedereen te laten weten!

Arie BlomZoetermeer