• 8/10
  • |
  • 704 reviews

Badkamer renovatie in 1 dag

Verklein de kans op ongelukken met een badkamer renovatie in 1 dag. Veilig Douchen kan vrijwel alle badkamers verbouwen naar een veilige badkamer, zonder te breken. Hiervoor plaatsen we een inloopdouche of instapbad op maat van uw oude bad of douche-opstelling.

Stap weer vol zelfvertrouwen onder de douche of in bad. In een badkamer zonder hoge badranden, gladde douchebak en met extra muurbeugels heeft u een kleinere kans op ongelukken. Veilig Douchen kan vrijwel iedere badkamer in 1 dag verbouwen naar een levensloopbestendige senioren badkamer.

Hoe wilt u de badkamer laten verbouwen?

Er zijn verschillende opties om uw badkamer te renoveren. De adviseur van Veilig Douchen helpt u graag te kiezen voor een veilige oplossing die bij uw levensstijl past.

Van douche naar inloopdouche Wij verwijderen uw douchecabine en plaatsen een veilige inloopdouche. Verklein uw risico op vallen en uitglijden met extra valpreventie. Van bad naar inloopdouche Laat uw bad vervangen voor een inloopdouche met valpreventie. Ga ook weer ontspannen douchen in uw veilige comfort douche.

Snelle badkamer renovatie in 5 stappen

Wilt u uw badkamer laten renoveren? Volg dan de onderstaande 5 stappen naar een vernieuwde badkamer. De meest gebruikelijke badkamer renovaties voeren wij binnen een dag uit.

1. Uw gratis brochure aanvragen

Ontdek de mogelijkheden en prijzen van veilige badkamers. Vraag hiervoor gratis onze uitgebreide brochure aan. In deze brochure vindt u ook enkele voorbeelden van badkamers en hulpmiddelen die wij voor kunnen plaatsen.

2. Een persoonlijk advies bij u thuis of in onze showroom

Onze adviseur neemt al uw wensen en de mogelijkheden met u door. Hierbij bieden zij een oplossing op maat. Vraag hiervoor vrijblijvend een adviesgesprek aan of kom langs in onze showroom.

3. Ontwerp en offerte op maat

De adviseur maakt op basis van uw wenselijke woonsituatie een schets of 3D-ontwerp van een oplossing die in uw woning past. Hierbij ontvangt u ook direct een offerte van deze maatwerk oplossing.

4. Inmeten van uw nieuwe bad of douche

Zodra u akkoord heeft gegeven op de badkamer aanpassingen, zal onze monteur het bad of de douche bij u inmeten. Onze productielijn maakt vervolgens de producten op maat voor uw badkamer.

5. Renovatie van uw badkamer

Het huidige bad of de bestaande douche-opstelling wordt door onze monteur verwijderd. Hierna wordt de comfortdouche of het instapbad geplaatst en worden eventuele accessoires ook bevestigd. Al het afval voeren wij direct voor u af, hier heeft u geen omkijken naar.

Vraag nu gratis uw brochure aan

Vul bij onderstaand formulier uw gegevens in en vraag uw brochure aan.

Ontvang de volgende werkdag een uitgebreid overzicht van ons assortiment en de mogelijkheden hiervan.

Uw gegevens worden veilig opgeslagen en zullen niet gedeeld worden met derden.

Maak uw badkamer op tijd veilig en levensloop bestendig

Het komt nog steeds voor dat mensen lang wachten met het aanpassen van hun badkamer. Er echter geen minimum leeftijd voor het levensloop bestendig maken van een woning. Steeds meer dertigers en veertigers houden er nu al rekening mee dat hun badkamer ook praktisch is voor als ze straks ouder zijn.

Kies ook voor een veilige douche met antislip, een wandbeugel voor extra steun en een gebruiksvriendelijke thermostaatkraan. Ziet u een douchestoeltje nu niet zitten? Bestel deze alvast los erbij, dan kunt u deze altijd achteraf nog laten monteren.


  • Gegarandeerde hoge kwaliteit

  • Ruim 15.000 veilige douches geplaatst

  • Volledig geproduceerd in Nederland

  • Op maat binnen 1 dag

onze klanten

Mijn man heeft al gereageerd, maar ik wil nog eens melden dat het echt een super oplossing is geweest en zo mooi! Super bedrijf met goede en aardige vaklui!

Annie BlomZoetermeer

Echt een aanrader ! Genieten er nu elke dag van. Snel,netjes en maatwerk met mogelijkheden voor persoonlijke wensen.

petra leenhoutsalblasserdam

Alles werd uit en te na doorgenomen. Het geheel van inmeten tot uitvoeren en de prijs kwaliteit verhouding is voor ons een reden om dit aan iedereen te laten weten!

Arie BlomZoetermeer