• 8/10
  • |
  • 704 reviews

Van bad naar inloopdouche in 1 dag

Ziet u er tegenop om in bad te stappen? Veilig Douchen vervangt uw bad in één dag voor een veilige en comfortabele inloopdouche. Geniet van een ontspannen douche terwijl u alle ruimte heeft om u te wassen. Nooit meer die hoge badranden om overheen te stappen, maar een prettige antislip douchebak. Deze aanpassing duurt slechts één dag! Vraag gratis een brochure aan of maak een afspraak voor een persoonlijk adviesgesprek.

Welke inloopdouche past bij uw badkamer?

De inloopdouches in onze collectie zijn volledig op maat te maken en in de stijl van uw badkamer. Onze adviseurs helpen u graag bij de keuzes voor uw badkamer. Bel 0800 0200 962 voor een vrijblijvende afspraak.

Budget line inloopdouche

Onze Budget Line inloopdouche biedt de basis die u nodig heeft voor een veiligere badkamer. Deze comfortdouche is leverbaar in verschillende maten en is zeer vriendelijk geprijsd. U kunt deze douche uitbreiden met verschillende accessoires.

Paneelkleuren: wit

Paneelhoogte: 90 cm

Douchebak: 80x160 cm, 80x170 cm, 80x180 cm, 90x120 cm of 90x140 cm.

Nature line inloopdouche

Welke ontwerp badkamer u ook heeft, de Nature Line past bij vrijwel ieder design. De wandpanelen van deze douche zijn verkrijgbaar in diverse matte en hoogglans kleuren. Onze adviseurs helpen u graag met een inloopdouche op maat.

Paneelkleuren: wit, pergemon, antraciet, muisgrijs, creme,cappuccino

Paneelhoogte: Op maat

Douchebak: Op maat

Premium line inloopdouche

Onze Premium Line inloopdouche is één van onze bestsellers. Je vindt hier al het gemak wat je nodig hebt. Deze douches zijn verkrijgbaar in verschillende opstellingen, hierdoor past deze in iedere badkamer. De glazen panelen zijn voorzien van een speciale anti-kalk coating.

Paneelkleuren: wit en pergamon

Paneelhoogte: op maat

Douchebak: op maat

Luxury line inloopdouche

In een luxe badkamer is de Luxery Line Inloopdouche helemaal op zijn plek. Deze luxe afgewerkte douche biedt de optimale vrijheid om te bewegen. Deze prachtige inloopdouche is afgewerkt met zeer sterke wandpanelen. Deze kunnen voorzien worden van verschillende kleuren en stijlvolle patronen.

Paneelkleuren: wit, pergamon en met diverse patronen

Paneelhoogte: op maat

Douchebak: op maat

Ontdek de mogelijkheden in uw gratis brochure

Vul het aanvraagformulier in en ontdek al onze veilige inloopdouches in onze gratis brochure.

Ontvang de volgende werkdag een uitgebreid overzicht van ons assortiment en de mogelijkheden hiervan.

Uw gegevens worden veilig opgeslagen en zullen niet gedeeld worden met derden.

In 4 stappen van bad naar inloopdouche

Het vervangen van een bad lijkt misschien een grote verbouwing, maar onze installatiemonteurs kunnen dit vrijwel altijd binnen een dag. Dit gaat aan de hand van de onderstaande vier stappen.

1. Demontage voorbereiden

Onze installatiemonteurs plaatsen beschermingsmaterialen aan rondom uw bestaande bad en/of douche. Vervolgens wordt het water en de elektriciteit afgesloten zodat we veilig kunnen werken.

2. Uw huidige bad opstelling verwijderen

Uw bad wordt door onze installatiemonteurs veilig en vakkundig uit uw badkamer verwijderd. Hierbij maken zij direct ruimte voor de nieuwe veilige (inloop)douche. Al het afval voeren wij direct voor u af, hier heeft u geen omkijken naar.

3. Montage van uw nieuwe douche

De monteurs plaatsen de nieuwe antislip douchebak en monteren de wandpanelen aan de muur. Hierna worden de douche, kraan, het douchescherm en de gekozen accessoires gemonteerd.

4. Oplevering van uw aangepaste badkamer

Als uw inloopdouche klaar is, ruimen wij alle materialen en verpakkingen op en laten wij uw badkamer netjes achter. U hoeft alleen nog maar te genieten van het eindresultaat.

Eenvoudig in en uit uw inloopdouche stappen

Een bad is natuurlijk heel ontspannen. Maar wanneer het in- en uitstappen een uitdaging wordt, dan brengt dit stress met zich mee. U bent ook zeker niet de enige die hierover nadenkt, jaarlijks vervangen we honderden baden voor een praktische inloopdouche. Ga ook met een veilig gevoel douchen in uw comfortabele inloopdouche.

Eerder geplaatste inloopdouches

Onze monteurs hebben al duizenden nieuwe douches geplaatst. Bent u benieuwd naar het eindresultaat? Bekijk dan ook de onderstaande projecten.

onze klanten

Mijn man heeft al gereageerd, maar ik wil nog eens melden dat het echt een super oplossing is geweest en zo mooi! Super bedrijf met goede en aardige vaklui!

Annie BlomZoetermeer

Echt een aanrader ! Genieten er nu elke dag van. Snel,netjes en maatwerk met mogelijkheden voor persoonlijke wensen.

petra leenhoutsalblasserdam

Alles werd uit en te na doorgenomen. Het geheel van inmeten tot uitvoeren en de prijs kwaliteit verhouding is voor ons een reden om dit aan iedereen te laten weten!

Arie BlomZoetermeer