Van bad naar instapbad in 1 dag

Het instapbad van Veilig Douchen biedt het beste van twee werelden. U stapt eenvoudig in bad zonder hoge instap, maar u kunt in dit bad ook eenvoudig douchen. Nooit meer die hoge badranden beklimmen of uitglijden in uw gladde badkuip. Met het instapbad stapt u eenvoudig door het deurtje naar binnen. Verklein ook het risico op vallen in uw badkamer en blijf genieten van een ontspannen bad.

Een multifunctioneel instapbad voor baden en douchen

In onze multifunctionele ligbaden kunt u eenvoudig baden en douchen. Deze ligbaden hebben de laagst mogelijke instaphoogte en zijn voorzien van een handig deurtje. Door het doucheschem kunt u in dit instapbad ook eenvoudig douchen zonder dat de hele badkamer nat wordt. Kies ook voor het opklapbare comforzitje, dan is kunt u tijdens het douchen ook ontspannen gaan zitten.

Budgetline_Thumbnail

Pure Instapbad

Ons Pure Instapbad is een multifunctioneel instapbad waarin u kunt baden en kunt douchen. Deze maatwerk baden beschikken over de laagst mogelijke instaphoogte. Door deze lage instap stapt u weer vol zelfvertrouwen in bad.

Kleuren: wit, pergamon, antraciet, muisgrijs, crème, cappuccino

Afmetingen: op maat

Vraag direct uw gratis brochure aan

Vul onderstaand formulier in voor uw gratis brochure. Hierin vindt u uitgebreide informatie over het Pure Instapbad, hulpmiddelen voor in de badkamer en andere veilige badkamer oplossingen.