• 8/10
  • |
  • 704 reviews

Zwaluw; Voor iedereen een veilige en comfortabele badkamer.

Koop nu en betaal per maand een vast bedrag! Zwaluw Comfortsanitair heeft tot een maximale leeftijd van 72 jaar een regeling met Santander. Een betrouwbare partner in het regelen van een financiering wanneer u het nodig heeft. Zo kunt u uw aankoop goed voorbereidt financieren, zonder dat u voor verrassingen komt te staan.

Iedereen wil zolang mogelijk thuis blijven wonen. Dit begrijpen wij heel goed, want thuis voelt u zich veilig en comfortabel. Onze doelstelling is om u hierbij te helpen, ook financieel. Er zijn namelijk veel manieren om meer comfort te creëren en hierbij hoort een gedegen advies over de montage en financiering van uw vernieuwde badkamer.

Daarom bieden wij de mogelijkheid tot financiering via Santander tot een maximale leeftijd van 72 jaar. Voor vragen of het maken van een afspraak kunt u altijd contact met ons opnemen.
Ma. t/m vrij. van 09:00 - 18:00 uur.
0800 64 962

onze klanten

Mijn man heeft al gereageerd, maar ik wil nog eens melden dat het echt een super oplossing is geweest en zo mooi! Super bedrijf met goede en aardige vaklui!

Annie BlomZoetermeer

Echt een aanrader ! Genieten er nu elke dag van. Snel,netjes en maatwerk met mogelijkheden voor persoonlijke wensen.

petra leenhoutsalblasserdam

Alles werd uit en te na doorgenomen. Het geheel van inmeten tot uitvoeren en de prijs kwaliteit verhouding is voor ons een reden om dit aan iedereen te laten weten!

Arie BlomZoetermeer