• 8.6/10
  • |
  • 369 reviews
Wilt u weten wat wij in verband met corona doen? Klik hier

Van bad naar instapbad in 1 dag

Het instapbad van Veilig Douchen biedt het beste van twee werelden. U stapt eenvoudig in bad zonder hoge instap, maar u kunt in dit bad ook eenvoudig douchen. Nooit meer die hoge badranden beklimmen of uitglijden in uw gladde badkuip. Met het instapbad stapt u eenvoudig door het deurtje naar binnen. Verklein ook het risico op vallen in uw badkamer en blijf genieten van een ontspannen bad.

Een multifunctioneel instapbad voor baden en douchen

In onze multifunctionele ligbaden kunt u eenvoudig baden en douchen. Deze ligbaden hebben de laagst mogelijke instaphoogte en zijn voorzien van een handig deurtje. Door het doucheschem kunt u in dit instapbad ook eenvoudig douchen zonder dat de hele badkamer nat wordt. Kies ook voor het opklapbare comforzitje, dan is kunt u tijdens het douchen ook ontspannen gaan zitten.

Pure instapbad

Ons Pure Instapbad is een multifunctioneel instapbad waarin u kunt baden en kunt douchen. Deze maatwerk baden beschikken over de laagst mogelijke instaphoogte. Door deze lage instap stapt u weer vol zelfvertrouwen in bad.

Kleuren: wit, pergemon, antraciet, muisgrijs, creme, cappuccino

Afmetingen: op maat

Vraag direct uw gratis brochure aan

Vul onderstaand formulier in voor uw gratis brochure. Hierin vindt u uitgebreide informatie over het Pure Instapbad, hulpmiddelen voor in de badkamer en andere veilige badkamer oplossingen.

Ontvang de volgende werkdag een uitgebreid overzicht van ons assortiment en de mogelijkheden hiervan.

Uw gegevens worden veilig opgeslagen en zullen niet gedeeld worden met derden.

Van bad naar instapbad in 4 stappen

Het vervangen van uw bad kan over het algemeen binnen 1 dag. Deze kleine verbouwing verloopt volgens de onderstaande vier stappen.

1. Aanbrengen van beschermende materialen

Onze monteurs willen uw badkamer niet beschadigen. Daarom plaatsen we beschermende materialen rond de plekken die aangepakt moeten worden. Vervolgens bereiden we de badkamer voor door de stroom en het water af te sluiten.

2. Ruimte maken voor het instapbad

De installatiemonteurs maken uw bad vakkundig los van de leidingen en voeren deze vervolgens af. Hierbij maken we direct ruimte voor het nieuwe instapbad en de gekozen accessoires. Het afval voeren wij direct af.

3. Het instapbad plaatsen

Het instapbad wordt aangesloten op het bestaande leidingwerk, hierdoor hoeven wij uw badkamer niet ingrijpend te verbouwen. Eventuele uitgekozen accessoires worden ook direct op het plek bevestigd.

4. Oplevering van uw vernieuwde badkamer

Zodra alles gemonteerd is, maken de installatiemonteurs uw badkamer ook weer helemaal netjes. Zo hoeft u alleen maar te genieten van het eindresultaat.

Eerder geplaatste instapbaden

Bekijk hieronder ook enkele voorbeelden van instapbaden die onze monteurs reeds geplaatst hebben.

onze klanten

Mijn man heeft al gereageerd, maar ik wil nog eens melden dat het echt een super oplossing is geweest en zo mooi! Super bedrijf met goede en aardige vaklui!

Annie BlomZoetermeer

Echt een aanrader ! Genieten er nu elke dag van. Snel,netjes en maatwerk met mogelijkheden voor persoonlijke wensen.

petra leenhoutsalblasserdam

Alles werd uit en te na doorgenomen. Het geheel van inmeten tot uitvoeren en de prijs kwaliteit verhouding is voor ons een reden om dit aan iedereen te laten weten!

Arie BlomZoetermeer